Digitalno crtanje

Savladaj digitalno crtanje u Adobe Photoshopu!

Razvij vještinu digitalnog crtanja pomoću grafičkog tableta u Adobe Photoshopu.

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesionalnog crtača Dine Kranjčevića

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu ili online iz udobnosti svog doma putem prijenosa uživo iz učionice.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema (stolna računala i grafički tableti) tijekom predavanja i za vježbu.

Digitalno crtanje

600,00 kn (plaćanje na 12 rata)

mjesečno

6.480 kn (s uključenih 10% popusta)

jednokratno

60 školskih sati

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

26.3.2020.

Kraj tečaja

2.7.2020.

Dani i vrijeme tečaja

četvrtkom 18:00 - 21:00 sat

Tečaj digitalnog crtanja u Machini

Tečaj je namijenjen početnicima koji se prvi puta susreću s digitalim crtanjm pomoću grafičkog tableta i radom u Adobe Photoshopu. Adobe Photoshop namijenjen je izradi originalnih ilustracija i crteža, te omogućava dizajniranje uz neograničenu kreativnost i moćne alate!

Ukoliko još niste sigurni da li je za Vaše potrebe potreban vektorski dizajn (Adobe Illustrator) ili rasterske grafike (Adobe Photoshop), razliku možete pročitati u našem blogu ˝Razlika između vektora i rastera˝.

Predavanja se održavaju ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u malim grupama od maksimalno 12 polaznika, s naglaskom na individualni pristup. Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada. Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka radionice.

Tečaj smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi, a vaš mentor vam je na raspolaganju za savjetovanje i nakon završetka predavanja, dok je učionica otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:30 sati. 

Machina tim sastoji se od 10 predavača i 5 mentora koji pokrivaju sva polja od programiranja, 2D i 3D dizajna, pisanja, marketinga i poduzetništva, čiji je zajednički cilj pomoći u razvoju vještina novih članova, ali i same industrije, te Vam stoje na raspolaganju za konzultacije tokom i nakon tečaja!

Tečaj digitalnog crtanja namijenjen je svima koji žele:

 • Savladati osnove crtanja (perspektiva, anatomija, teorija boja..)
 • Razviti vještine digitalnog crtanja pomoću grafičkog tableta u Adobe Photoshopu
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog crtača i mentora iz Nanobita i Croteama

Što ćete naučiti?

 • Metode i tehnike digitalnog crtanja pomoću grafičkog tableta
 • Tehničko poznavanje Adobe Photoshopa (alati, izbornici, primjena)
 • Pravilno korištenje perspektive, anatomije, boja i linija
 • Metode i tehnike koje se koriste u industriji
 • Primjenu navedenih metoda i tehnika

Online tečaj digitalnog crtanja

Ukoliko ne možete biti fizički prisutni na predavanju, možete nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea), koji omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma, uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Svako predavanje se i snima, kako biste ga mogli pogledati i naknadno, a snimke su dostupne 12 mjeseci!

Cijena online tečaja iznosi 4.320,00 kn te se može platiti karticama do 24 rate, trajnim nalogom do 6 rata ili kombinacijom nekoliko načina plaćanja.

Što nakon tečaja?

 • Nakon završetka radionice i predaje završnog rada, slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
 • Pomažemo vam u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
 • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara.

Rezervacija mjesta na tečaju

Mjesto na radionici u učionici ili online možete rezervirati putem kontakt forme na dnu stranice (˝rezerviraj svoje mjesto˝), slanjem e-maila na machina@machina.hr ili pozivom na 091 928 7419.

author

Predavač

Dino Kranjčević

Dino Kranjčević završio je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu 2012. godine. Tokom studija usavršio je crtanje tradicionalnim tehnikama, dok je svoju karijeru kao digitalni crtač gradio u Nanobitu na izradi reklama, ikona, likova i objekata za mobilne igre, te u Croteamu gdje je radio kao concept artist i 3D modeler. Trenutno radi u samoborskom game dev studiju – Pine studio.

Na profesionalnoj razini služi se Adobe Photoshopom i Illustratorom, a uz to barata Unityem, Mayom i Blenderom.

Popuni kontakt formu