Adobe Illustrator

Savladaj osnove vektorskog dizajna!

Savladaj rad u Adobe Illustratoru i osnove vektorskog dizajna

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesionalnog dizajnera Dine Kranjčevića

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu ili online iz udobnosti svog doma putem livestreama.

Učionica za vježbe dostupna tokom 12 mjeseci

Adobe Illustrator

325 kn

mjesečno

3.510,00 kn

jednokratno

32 sata

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

29.7.2019

Kraj tečaja

26.8.2019.

Dani i vrijeme tečaja

ponedjeljkom i četvrtkom od 18:00-21:00 sati

adobe illustrator

Radionica Adobe Illustratora u Machini

Radionica je namijenjena početnicima koji se prvi puta susreću s vektorskim dizajnom i radom u Adobe Illustratoru.
Adobe Illustrator namijenjen je izradi originalnih ilustracija, logotipa, letaka, plakata, integraciji rasterskih slika, vektorske grafike i teksta, te omogućava dizajniranje uz neograničenu kreativnost i moćne alate! Ukoliko još niste sigurni da li je za vaše potrebe potrebna vektorski dizajn (Adobe Illustrator) ili rasterske grafike (Adobe Photoshop), razliku možete pročitati u našem blogu ˝Razlika između vektora i rastera˝.

Predavanja se održavaju ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u malim grupama od maksimalno 12 polaznika, s naglaskom na individualni pristup. Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada. Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka radionice.

Radionicu smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi, a vaš mentor vam je na raspolaganju za savjetovanje i nakon završetka predavanja, dok je učionica otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:30 sati.

Na radionicu je potrebno donijeti vlastiti laptop, ili kod prijave naglasiti ukoliko nemate vlastito računalo.

Radionica je namijenjena svima koji žele:

  • Razviti vještine vektorskog dizajna od samih osnova i bez početnog predznanja
  • Savladati korištenje Adobe Illustratora
  • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
  • Savjete u daljnjem razvoju i nakon završetka radionice

Online radionica Adobe Illustratora

Ukoliko ne možete biti fizički prisutni na predavanju, možete nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea), koji omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma, uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Svako predavanje se i snima, kako biste ga mogli pogledati i naknadno, a snimke su dostupne 12 mjeseci!

Cijena online radionice sada je 30% niža te iznosi 2.730,00 kn.

Što nakon radionice?

  • Nakon završetka radionice i predaje završnog rada, slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
  • Pomažemo vam u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
  • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara.

Rezervacija mjesta na radionici

Mjesto na radionici u učionici ili online možete rezervirati putem kontakt forme na dnu stranice (˝rezerviraj svoje mjesto˝), slanjem e-maila na machina@machina.hr ili pozivom na 091 928 7419.

author

Predavač

Dino Kranjčević

Dino Kranjčević završio je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu 2012. godine. Tokom studija usavršio je crtanje tradicionalnim tehnikama, dok je svoju karijeru kao digitalni crtač gradio u Nanobitu na izradi reklama, ikona, likova i objekata za mobilne igre, te je sada član indie tima u Croteamu gdje radi kao concept artist i 3D modeler. Na profesionalnoj razini služi se Adobe Illustratorom i Adobe Photoshopom, a uz to barata Unityem, Mayom i Blenderom.

Popuni kontakt formu