Autodesk 3ds Max + V-Ray

Savladaj 3D modeliranje u 3ds Maxu!

Razvijte vještine 3D modeliranja u Autodesk 3ds Maxu.

Učite i razvijajte se pod vodstvom profesionalnog arhitekta i 3D modelera Zlatka Groma iz studija Polymachine.

Predavanja možete pratiti u Zagrebu ili online putem livestreama s bilo koje lokacije.

Na raspolaganju vam je sva naša oprema (stolna računala i grafički tableti), tokom predavanja i za vježbu sve do završetka završnog rada!

Autodesk 3ds Max + V-Ray

541,66 kn

mjesečno

5.850,00 kn (s 10% popusta)

jednokratno

52 sata

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

22.11. 2019.

Kraj tečaja

28. 2. 2020.

Dani i vrijeme tečaja

petkom od 18-21 sat

Radionica 3D modeliranja u Autodesk 3ds Maxu

Radionica je namijenjena početnicima koji se prvi puta susreću s 3D dizajnom i radom u Autodesk 3ds Maxu.
3ds Max namijenjen je izradi originalnih 3D modela te omogućava dizajniranje uz neograničenu kreativnost i moćne alate! Uporaba 3D tehnologije nalazi se u filmskoj industriji, industriji videoigara pa sve do medicine, arhitekture i automobilske industrije. Ova vještina namijenjena je svima koji žele kreativan, a u isto vrijeme izazovan posao široke primjene.

Predavanja se održavaju ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u malim grupama od maksimalno 12 polaznika, s naglaskom na individualni pristup. Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada. Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka radionice.

Radionicu smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi, a vaš mentor vam je na raspolaganju za savjetovanje i nakon završetka predavanja, dok je učionica otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:30 sati.

Za radionicu je osigurana sva oprema te nije potrebno donijeti vlastito računalo.

Radionica je namijenjena svima koji žele:

  • Razviti vještine 3D modeliranja, teksturiranja, UV mappinga od osnova i bez predznanja
  • Savladati osnovnu terminologiju i teoriju 3D modeliranja
  • Savladati sučelje, navigaciju i alate u 3ds Maxu
  • Savladati V-Ray
  • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
  • Savjete u daljnjem razvoju i nakon završetka radionice

Online radionica 3ds Maxa

Ukoliko ne možete biti fizički prisutni na predavanju, možete nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea), koji omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma, uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Svako predavanje se i snima, kako biste ga mogli pogledati i naknadno, a snimke su dostupne 12 mjeseci!

Cijena online radionice sada je 40% niža te iznosi 3.900,00 kn.

Što nakon radionice?

  • Nakon završetka radionice i predaje završnog rada, slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
  • Pomažemo vam u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
  • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara.

Rezervacija mjesta na radionici

Mjesto na radionici u učionici ili online možete rezervirati putem kontakt forme na dnu stranice (˝rezerviraj svoje mjesto˝), slanjem e-maila na machina@machina.hr ili pozivom na 091 928 7419.

 

author

Predavač

Zlatko Grom

Zlatko Grom je diplomirani arhitekt s višegodišnjim iskustvom u poslovima arhitektonske vizualizacije. Specijalnost su mu AutoCAD, 3D Studio Max, Mental Ray, Vray, Corona i Revit. Radio je na nekoliko projekata uključujući 3D modeliranje za game development tvrtku Ocean Media. Uz Machinu trenutno radi i u studiju Polymachine.

Popuni kontakt formu