3D Modeliranje

Napravi i usavrši svoje 3D modele!

Razvij novu (ili unaprijedi postojeću) vještinu 3D modeliranja i savladaj izradu odličnih 3D likova i scena!

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesionalnog 3D modelera i arhitekta Zlatka Groma.

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu ili online iz udobnosti svog doma putem live streama.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema (stolna računala i grafički tableti), tijekom predavanja i za vježbu.

3D Modeliranje

741,66 kn (plaćanje na 12 rata)

mjesečno

8.010 kn (s 10% popusta)

jednokratno

80 školskih sati kroz 3 mjeseca

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

5.5.2020.

Kraj tečaja

7.8.2020.

Dani i vrijeme tečaja

utorak i petak 18:00-21:00h

tečaj 3d modeliranja

Zašto 3D modeliranje?

Skloniji ste kreativnim i umjetničkim vještinama nego programiranju? Smatrate da imate osjećaj za estetiku i vizualni dizajn? Želite se baviti nečim kreativnim, no ne znate kako ni gdje početi? Onda je 3D modeliranje prava vještina za vas!

Kroz edukaciju prilagođenu početnicima savladati ćeš sve od osnova 3D modeliranja u Blenderu pa do izrade gotovih 3D modela, optimiziranih za game engine i ubacivanje u video igru ili za vizualizaciju prostora!

3D modeliranje je vještina čija se primjena neprekidno širi te koja uvelike pomaže u realizaciji vlastitih kreativnih vizija. Uporaba 3D tehnologije nalazi se u filmskoj industriji, industriji video igara i dizajna proizvoda,  pa sve do medicine, arhitekture i automobilske industrije. Ova vještina namijenjena je svima koji žele kreativan, a u isto vrijeme izazovan posao široke primjene.

Više o primjeni 3D modeliranja u raznim industrijama pročitaj u našem blogu, a detaljan plan tečaja možeš skinuti klikom na gumb s gornje desne strane "plan tečaja". Kako bi se bolje upoznao s razvojnim putem jednog 3D modelera, pripremili smo intervju s našim predavačem 3D modeliranja Zlatkom Gromom.

Tečaj 3D modeliranja u Machini

Tečaj je namijenjen početnicima koji se prvi puta susreću s 3D modeliranjem, te žele savladati 3D modeliranje, neovisno o industriji u kojoj će se primjenjivati. Predznanje nije neophodno za praćenje gradiva na tečaju.

Predavanja se održavaju ugodnoj i opuštenoj atmosferi, u malim grupama od maksimalno 12 polaznika, s naglaskom na individualni pristup. Svako predavanje sastoji se od prezentacija, diskusija i individualnog rada. Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka tečaja.

Tečaj smo pripremili kao kombinaciju predavanja i vježbi, a vaš mentor vam je na raspolaganju za savjetovanje i nakon završetka predavanja, dok je učionica otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:30 sati. 

Tečaj 3D modeliranja namijenjen je svima koji žele:

 • Pristupiti industriji neovisno o dosadašnjem iskustvu u modeliranju
 • Razviti vještine 3D modeliranja, teksturiranja, UV mapping i pripremu za game engine
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog 3D modelera

Što ćete naučiti?

 • Savladati osnovnu terminologiju i teoriju 3D modeliranja
 • Savladati sučelje, navigaciju i alate u Blenderu
 • High i low-poly modeliranje
 • Materijali, teksture i UV unwrap
 • Topologija za likove - lice i tijelo
 • Rigging - mehanički i organski objekti
 • Naučiti proces osmišljavanja i pripreme 3D modela za korištenje u videoigrama
 • Modelirati koristeći program Blender

Online tečaj 3D modeliranja

Ukoliko ne možete biti fizički prisutni na predavanju, možete nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea), koji omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma, uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Svako predavanje se i snima, kako biste ga mogli pogledati i naknadno, a snimke su dostupne 12 mjeseci!

Cijena online tečaja iznosi 5.340,00 kn te se može platiti karticama do 24 rate, trajnim nalogom do 6 rata ili kombinacijom nekoliko načina plaćanja.

Što nakon tečaja 3D modeliranja?

 • Nakon završetka tečaja i predaje završnog rada slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
 • Pomažemo ti u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
 • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara
 • Savjetujemo i usmjeravamo u osnivanju vlastitog studija putem programa inkubacije

REZERVACIJA MJESTA NA TEČAJU

Mjesto na tečaju u učionici ili online možete rezervirati putem kontakt forme na dnu stranice (˝rezerviraj svoje mjesto˝), slanjem e-maila na machina@machina.hr ili pozivom na 091 928 7419.

author

Predavač

Zlatko Grom

Zlatko Grom je diplomirani arhitekt s višegodišnjim iskustvom u poslovima arhitektonske vizualizacije. Specijalnost su mu AutoCAD, 3D Studio Max, Mental Ray, Vray, Corona i Revit. Radio je na nekoliko projekata uključujući 3D modeliranje za game development tvrtku Ocean Media.

Popuni kontakt formu