Game Dev Career Day #2

Želiš pristupiti industriji videoigara, a ne znaš gdje se educirati ni kako doći do posla? Posjeti ovogodišnji Game Dev Career Day #2 u organizaciji Machina Academy i centra HUB385. Game Dev Career Day održat će se u prostorima zagrebačkog HUB385, u subotu, 23. lipnja od 11:00 do 17:30 sati.

Game Dev Career Day prvi put je organiziran prošle godine te je okupio 150 osoba u prostorima HUB385. Uz to ga je pratilo i više od 400 ljudi putem livestreama iz svih krajeva Hrvatske i šire regije. Kao i prošle godine, Game Dev Career Day okupit će predavače i poslodavce iz industrije videoigara koji će pričati o svojim iskustvima u industriji, dati korisne savjete vezane uz potrebna znanja i vještine koje se trenutno traže. Pričat će i o načinima pronalaska posla u industriji te što te sve čeka na budućem radnom mjestu.

Svi će sudionici imati priliku za ugodan networking i razmjenu ideja. Razgovarat će se i o važnosti industrije videoigara u Hrvatskoj i regiji, a neke tvrtke će predstaviti projekte na kojima trenutno rade. Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili game dev studiji Void Main Studio, Cateia Games i Games Revolted, kao i Lemonade3d studio te LevelsAndMaps.

Karte za event mogu se kupiti putem Entrio sustava.

Za one koji nisu upoznati, centar HUB385 nalazi se u Petračićevoj 4, u blizini Doma sportova.