Unity

Savladaj C# i Unity i napravi svoju igru!

Savladaj Unity game engine i napravi svoju prvu igru!

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesionalnog Unity developera Andrije Zorića iz game dev studija Skin Deep Interactive.

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu ili online iz udobnosti svog doma putem live streama.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema (stolna računala i grafički tableti), tijekom predavanja i za vježbu.

Unity

741,66 kn (plaćanje na 12 rata)

mjesečno

8.010 kn (s 10% popusta)

jednokratno

80 školskih sati kroz 2 mjeseca

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

4. 9. 2019.

Kraj tečaja

9. 11. 2019.

Dani i vrijeme tečaja

Srijedom od 18 - 21h, subotom od 12:30 - 15:30 h

Unity tecaj andrija zoric

Zašto C# i Unity game engine?

Privlači vas programiranje i voljeli bi savladati C# programski jezik? Želite se pridružiti industriji videoigara, ili izraditi vlastitu igru? Onda je Unity pravi tečaj za vas!

Unity game engine je najbrže rastući 3D game engine na svijetu i u samom startu je ciljano rađen za manje timove, tj. indie segment tržišta. Igre u Unityju programiraju se u JavaScriptu ili C#, a pokriva i nešto širi spektar platforma, od mobilnih, preko konzola, do PC radnih okruženja.

Unity programeri trenutačno su najdeficitarnije zanimanje u industriji videoigara pa učenjem ovog softvera otvarate nove mogućnosti zaposlenja u Hrvatskoj, ali i šire.

Kroz dvomjesečnu edukaciju prilagođenu početnicima savladati ćete sve od osnova C# programiranja u Unity game engineu pa do izrade vlastite 3D igre manjeg opsega!

Tečaj se održava u ugodnoj i opuštenoj atmosferi s naglaskom na individualni pristup svakom polazniku, a učionica je otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:30 sati. Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka tečaja.

Kroz zajednička druženja s ostalim polaznicima, ali i članovima game development studija, upoznajemo vas s industrijom te pomažemo pri pronalasku posla. Više o ovome možete pročitati na dnu stranice pod sekcijom "što nakon tečaja"!

Tečaj Unity / C# namijenjen je svima koji žele:

 • Pristupiti industriji neovisno o dosadašnjem iskustvu u programiranju
 • Razviti vještine programiranja i zaposliti se kao programer ili game developer
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog Unity developera iz Exordium Gamesa
 • Postati Unity Certified developer

Što ćete naučiti?

 • Uvod u Unity i osnove programiranja u C#
 • Manipuliranje objektima
 • Stvaranje i upravljanje s AI neprijateljima ili preprekama
 • Praćenje bodovanja i ostalih ključnih elemenata igre
 • Manipuliranje glazbom i zvučnim efektima
 • Priprema (build) videoigre za različite platforme

 

Online tečaj unity game enginea

Ukoliko ne možete biti fizički prisutni na predavanju, možete nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea), koji omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma, uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Svako predavanje se i snima, kako biste ga mogli pogledati i naknadno, a snimke su dostupne 12 mjeseci!

Cijena online radionice sada je 40% niža te iznosi 5.340,00 kn.

Što nakon Unity tečaja?

 • Nakon završetka tečaja i predaje završnog rada slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
 • Pomažemo ti u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
 • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara
 • Savjetujemo i usmjeravamo u osnivanju vlastitog studija putem programa inkubacije

REZERVACIJA MJESTA NA TEČAJU

Mjesto na Unity tečaju u učionici ili online možete rezervirati putem kontakt forme na dnu stranice (˝rezerviraj svoje mjesto˝), slanjem e-maila na machina@machina.hr ili pozivom na 091 928 7419.

author

Predavač

Toni Steyskal

Toni Steyskal je Unity developer u domaćem game development studiju Exordium Games, gdje je počeo raditi tijekom studija na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Radio je na razvoju igara kao što su Bear With Me i Agenda, a trenutno radi na razvoju igre Last Encounter u sklopu Exordium Gamesa te na razvoju vlastite indie igre Hack Fu Slash Fu.

Popuni kontakt formu