Unity

Savladaj Unity i napravi svoju igru!

Savladaj Unity game engine i napravi svoju prvu igru!

Uči i razvijaj se pod vodstvom profesionalnog Unity developera Tonija Steyskala iz Exordium Gamesa.

Predavanja možeš pratiti u Zagrebu ili online iz udobnosti svog doma putem live streama.

Na raspolaganju ti je sva naša oprema (laptopi i grafički tableti), tijekom predavanja i za vježbu.

Unity

658 kn

mjesečno

7.110,00 kn

jednokratno

76 sati

predavanja i vježbe

12 rata bez kamata

gotovina ili kartice

Vrijeme održavanja tečajeva

Početak tečaja

10. 10. 2018.

Kraj tečaja

27. 02. 2019.

Dani i vrijeme tečaja

Srijeda 18:00-21:00

Zašto Unity game engine?

Privlači te programiranje i volio bi savladati C# programski jezik? Želiš se pridružiti industriji videoigara, ili izraditi vlastitu igru? Onda je Unity pravi tečaj za tebe!

Unity game engine je najbrže rastući 3D game engine na svijetu i u samom startu je ciljano rađen za manje timove, tj. indie segment tržišta. Igre u Unityju programiraju se u JavaScriptu ili C#, a pokriva i nešto širi spektar platforma, od mobilnih, preko konzola, do PC radnh okruženja:(Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android, Windows Phone, Smart TV, Xbox, Playstation...)

Uz široki spektar platforma Unity ima i aktivnu zajednicu i veliki asset store za dodatne sadržaje poput animacija, 3D modela likova i objekata, tekstura, glazbe i slično. Unity programeri trenutačno su najdeficitarnije zanimanje u industriji videoigara pa učenjem ovog softvera otvaraš nove mogućnosti zaposlenja u Hrvatskoj, ali i šire. Više o Unityu možeš pročitati u našim blogovima ˝Unity 3D game engine˝ te ˝10 savjeta za lakši rad u Unityu˝

Kroz dvomjesečnu edukaciju prilagođenu početnicima savladat ćeš sve od osnova C# programiranja u Unity game engineu pa do izrade vlastite 3D igre manjeg opsega! Uz to, nakon tečaja možeš polagati ispit kako bi postao certificirani Unity developer. Više o ovome možeš pročitati ovdje.

Zašto Unity tečaj u Machini?

Kroz petogodišnje iskustvo edukacije razradili smo plan koji na optimalan način ujedinjuje predavanja i prezentacije iskusnog predavača s praktičnim radom, kako biste u što kraćem roku savladali vještinu programiranja pomoću C# programskog jezika od temelja i krenuli u izradu vlastitih 3D igara.

Tečaj se održava u ugodnoj i opuštenoj atmosferi s naglaskom na individualni pristup svakom polazniku. Kako ne biste imali prepreka u učenju, osigurali smo i opremljenu učionicu za sve polaznike koji je nemaju kod kuće. Učionica je otvorena za vježbe svaki radni dan od 10:00-17:00 sati.

Osim samih predavanja, veliki naglasak stavljamo na konzultacije i mentorstvo u daljnjem razvoju i nakon završetka tečaja. Machina tim sastoji se od 10 predavača i 5 mentora koji pokrivaju sva polja od programiranja, 2D i 3D dizajna, pisanja, sound dizajna, game dizajna, level dizajna, marketinga i poduzetništva, čiji je zajednički cilj pomoći u razvoju vještina novih članova, ali i same industrije.

Kroz zajednička druženja s ostalim polaznicima, ali i članovima game development studija, upoznajemo vas s industrijom te pomažemo pri pronalasku posla. Više o ovome možeš pročitati na dnu stranice pod sekcijom "što nakon tečaja"!

Tečaj Unity / C# namijenjen je svima koji žele:

 • Pristupiti industriji neovisno o dosadašnjem iskustvu u programiranju
 • Razviti vještine programiranja i zaposliti se kao programer ili game developer
 • Praktičan rad i savjete prilagođene svakom individualnom polazniku
 • Učiti i razvijati se pod vodstvom profesionalnog Unity developera iz Exordium Gamesa
 • Postati Unity Certified developer

Što ćeš naučiti?

 • Uvod u Unity i osnove programiranja u C#
 • Manipuliranje objektima
 • Stvaranje i upravljanje s AI neprijateljima ili preprekama
 • Praćenje bodovanja i ostalih ključnih elemenata igre
 • Manipuliranje glazbom i zvučnim efektima
 • Priprema (build) videoigre za različite platforme

Struktura tečaja:

 • Grupna predavanja i praktični rad u Machini - predavanja se sastoje od prezentacije predavača, diskusije i praktičnog rada tijekom kojeg ćete uz mentorstvo predavača izraditi svoju prvu 3D igru.
 • Samostalne vježbe kod kuće ili u Machini - za postizanje optimalnih rezultata preporučujemo da uz sama predavanja minimalno 3-6 sati tjedno provedete u samostalnom radu kod kuće ili u učionici koja vam je, uz svu našu opremu, dostupna svaki radni dan od 10:00 do 17:00 sati.

online_predavanja

Online predavanja

Ako ne možeš biti fizički prisutan na predavanju možeš nam se priključiti i putem live streama (prijenos uživo iz učionice putem Skypea) koji ti omogućuje praćenje predavanja iz udobnosti vlastitog doma uz mogućnost interakcije s predavačem i ostalim polaznicima. Uz to svako predavanje se i snima pa ga možeš odgledati i naknadno!

Neovisno pohađaš li tečaj u učionici ili online, imaš pravo na individualne konzultacije s predavačem kako bismo bili sigurni da ćeš dobiti kvalitetno znanje i odgovore koji ti nedostaju.

Iako ne radimo razliku između praćenja tečaja u učionici ili online cijena online tečaja sada je 50% niža s obzirom na to da niste u mogućnosti koristiti našu opremu.

Što nakon tečaja?

 • Nakon završetka tečaja i predaje završnog rada slijede revizije radova u svrhu sastavljanja portfelja te daljnje razvijanje vještina
 • Pomažemo ti u pronalaženju posla; obavještavamo o otvorenim pozicijama, radimo probne razgovore za posao, pomažemo u sastavljanju životopisa i doradama portfelja
 • Organiziramo networking evente i panel diskusije poput Game Dev Career Daya s domaćim stručnjacima iz industrije videoigara
 • Savjetujemo i usmjeravamo u osnivanju vlastitog studija putem programa inkubacije
author

Predavač

Toni Steyskal

Toni Steyskal je Unity developer u domaćem game development studiju Exordium Games, gdje je počeo raditi tijekom studija na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Radio je na razvoju igara kao što su Bear With Me i Agenda, a trenutno radi na razvoju igre Last Encounter u sklopu Exordium Gamesa te na razvoju vlastite indie igre Hack Fu Slash Fu.

Popuni kontakt formu